Product was successfully added to your shopping cart.
Monster Clippers Tondeuse Olie 100ml

Monster Clippers Tondeuse Olie 100ml

(Niet op voorraad)

Monster Clippers Tondeuse Olie 100ml

Snel overzicht

Deze vernieuwde tondeuse Olie is te gebruiken voor een perfecte smering van alle merken en modellen tondeuse- en trimmer snijbladen.

De vernieuwde, speciale formule zorgt ervoor dat de snijbladen soepeler bewegen en verlaagt bovendien de weerstand, de hitte en het slijtageproces. De messen blijven langer scherp voor een optimale prestatie.
Voorzien van een handig draai dopje.
Gebruik regelmatig. Plaats 2 a 3 druppeltjes olie tussen de snijbladen. Zet de tondeuse even aan, zodat de olie zich goed verdeelt.

De olie is niet vet, geur- en kleurloos.

Details

Deze vernieuwde tondeuse Olie is te gebruiken voor een perfecte smering van alle merken en modellen tondeuse- en trimmer snijbladen. De vernieuwde, speciale formule zorgt ervoor dat de snijbladen soepeler bewegen en verlaagt bovendien de weerstand, de hitte en het slijtageproces. De messen blijven langer scherp voor een optimale prestatie. Voorzien van een handig draai dopje. Gebruik regelmatig. Plaats 2 a 3 druppeltjes olie tussen de snijbladen. Zet de tondeuse even aan, zodat de olie zich goed verdeelt. De olie is niet vet, geur- en kleurloos.

Extra informatie

EAN Code 8172215298007